We komen bij je langs

Kom je ook?

Mee-eten tijdens het buurtfeest?

Afgelopen week heeft iedereen een nieuwe buurtfeestflyer in de bus gehad. Daarin staat onder andere de vraag of je mee wilt eten tijdens het buurtfeest. Volgende week (vanaf maandag 9 september) gaan we bij iedereen langs om te horen met hoeveel gezinsleden je mee-eet. En dan kan je dit meteen betalen (gepast cash of met een Tikkie).

Meehelpen tijdens het buurtfeest?

Ook kan je je gelijk opgeven als vrijwilliger voor op de dag zelf. We hebben buren nodig die bijvoorbeeld koffie, thee, limonade en later ook bier en wijn schenken. Of buren die helpen bij de saladebar of de taartentafel. En buren die overdag de kinderactiviteiten begeleiden. Zo’n taak duurt een meestal een uurtje, dan wordt je weer afgelost. Als je niet de hele dag beschikbaar bent, geef dan door wanneer wel. Daarnaast kunnen we handjes gebruiken bij het opbouwen en afbreken.

Je kunt ook gelijk doorgeven of je een taart inlevert voor de bakwedstrijd, of een salade bij het eten, dan krijgen we een beeld van het aanbod. En heb je een kind dat wil optreden bij het open podium tussen 2 en 3 uur, geef dit dan ook gelijk even door, er is nog plek.

Bijdrage aan de BuurtAED

We zijn ontzettend blij met de enorme betrokkenheid van de buurt bij het sparen voor onze BuurtAED! Er zijn al heel veel mooie bedragen gedoneerd via de website en we krijgen allerlei positieve reacties, dank daarvoor! Je kunt hier de actuele stand zien.

Mocht je nog niet online hebben gedoneerd, of dat lastig vinden, dan kan je nog een cash bijdrage voor de BuurtAED meegeven, dan zorgen wij dat het toegevoegd wordt aan het spaarbedrag. Wanneer we het doelbedrag hebben bereikt, doen we de extra donaties die daarna nog binnenkomen in een spaarpotje voor beheer en onderhoud van de AED in de komende jaren.

We hopen je thuis te treffen op één van de avonden in de week vanaf maandag 9 september tot uiterlijk zaterdag 14 september! Tot snel.

Lees ook ...

Reacties gesloten.