De spaaractie voor onze BuurtAED is begonnen!

BuurtAED voor Sophiastraat 2805

Het is zover, de crowdfunding actie om onze BuurtAED bij elkaar te sparen is per 1 september begonnen. Philips helpt in deze actie met een eerste bijdrage van € 1.075. Wij als buurt hebben nu tot 30 september de tijd om samen de resterende € 1.660 bij elkaar te sparen.

Help je mee?

Zo kan je doneren voor onze AED:

Elk bedrag is waardevol! We hopen op een minimale bijdrage van € 10 per huishouden, en eigenlijk liever een beetje meer omdat misschien niet elk huishouden in onze wijk mee kan betalen of mee wil betalen. Lukt dat? Ja toch! Als je daarmee een leven kan redden is het de moeite waard.

Zegt het voort!

Het kan zijn dat niet iedereen deze website kent, of zijn mail goed leest, of geen Facebook heeft en daardoor niet op de hoogte is van deze waardevolle actie. Zou je daarom je buren aan beide kanten hiervan op de hoogte willen stellen? Hoe meer mensen ervan weten, des te groter de kans is dat we het bedrag binnen 30 dagen bij elkaar gespaard zullen hebben.

Tijdens het buurtfeest

Tijdens het buurtfeest op zaterdag 28 september gaan we natuurlijk ook stilstaan bij de tussenstand van de inzamelingsactie. Er is dan nog een aanvullende mogelijkheid om geld te doneren. We gaan ook laten zien waar de BuurtAED komt te hangen.
Tevens worden er tijdens het buurtfeest demonstraties gegeven van de manier waarop je een AED kunt gebruiken bij een reanimatie.

Lees ook ...

Reacties gesloten.