NLdoet en Gouda doet mee

nldoet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan vindt voor de veertiende keer NLdoet plaats. Deze vrijwilligersactie wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Ook in onze stad! Doet u mee?

U kunt zich aanmelden op www.nldoet.nl om in actie te komen. U doet goed werk én leert bovendien allerlei leuke nieuwe mensen kennen. Iedereen is welkom!

Aanmelden klus

Organisaties die hulp kunnen gebruiken of die mensen enthousiast willen maken voor vrijwilligerswerk, kunnen een klus aanmelden op www.nldoet.nl.

Samen met de Stichting Present Gouda (SPG) is het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van de gemeente Gouda intermediair voor NLdoet. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met Annet Perdijk van SPG via tel. 06 – 44 25 65 10 of per mail: info@presentgouda.nl. Of neem contact op met Mary Geerts van het VIP via tel. 06 – 48 38 53 30 of vip@gouda.nl.

Financiële bijdrage

Elke organisatie die met minimaal 10 vrijwilligers aan de slag gaat, waaronder minimaal de helft ‘nieuwe’ mensen, maakt ook nog eens kans op een financiële bijdrage van 400 euro.

Lees ook ...

Reacties gesloten.