Geen krant (2)

Ik blijf klagen. Na een bezorgklacht een paar weken geleden 1 x de GoudsePost ontvangen, daarna bleef de brievenbus weer leeg. Bezorging in heel Gouda noord is al maanden hopeloos. Voor de zoveelse maal maar weer een bezorgklacht ingediend.

Ik blijf klagen. Nogmaals, het gaat mij niet eens meer om die krant. Het is een principe kwestie. Adverteerders betalen, in de veronderstelling dat de krant in heel Gouda verspreid wordt, veel geld voor hun advertentie.

Ik blijf klagen. Op mijn laatste klacht kwam een reactie via een PM op Twitter: ‘Vanaf deze week is een speciaal team ingehuurd voor de bezorging Gouda Noord. Wilt u me laten weten of de Goudse Post bezorgd is na morgen. En dan via een dm of belletje, niet via social media dan gaat iedereen weer reageren. ‘
Helaas, zelfs het speciale team heeft mijn adres kennelijk niet kunnen vinden. Ik wacht nog steeds op het geklepper van de brievenbus.

Dus als a.s. woensdag weer geen krant wordt ontvangen, dan zal ik weer een melding maken. Ik hoop eigenlijk dat iedereen die geen krant ontvangt hetzelfde doet. Het moet toch een keer lukken dat de Goudse Post echt iets aan het probleem doet?
Ik blijf klagen

link voor bezorgklacht: https://www.goudsepost.nl/pagina/bezorgklacht

Peter Keijser

Lees ook ...

Reacties gesloten.