Buurtfeest 2019

In 2007 werd op initiatief van het toenmalige Buurtpreventieteam het eerste buurtfeest georganiseerd. Wegens groot succes van deze eerste editie zou dit feest iedere 2 jaar worden herhaald.

Vaak zie je dat na een paar jaar de klad erin komt, dat vrijwilligers gaan afhaken en dat zo’n buurtactiviteit stopt. Ons buurtfeest werd echter steeds grootser en de organisatie steeds professioneler.

Aan ieder feest werd een thema gehangen, zo was er o.a. een Western thema (2009), Italië thema (2011), oud Hollandse spellen, Circus (2017). Ieder buurtfeest heeft een aantal vaste activiteiten zoals kinderspellen, horeca (eten) en (vooral in de avond) veel muziek.

Dit jaar is het dus al weer de 7e editie van ons buurtfeest. Er is nog niet veel bekend en het duurt nog wel even, maar noteer zaterdag 28 september vast in uw agenda.

Voor meer informatie over het buurtfeest zal op de website ruimte worden ingericht en zullen berichten via Twitter, Facebook en eventueel de electronische nieuwsbrief (het buurtbericht) worden verspreid. De buurtfeestcommissie zal bewoners natuurlijk ook voorzien van de nodige informatie.

Brandweer Hollands Middenvan den ToorenHen3 HovenierVishandel WeerstandOranjefondsFris VersshopGoudApotRAV Hollands MiddenBanketbakkerij van Dijk
van den ToorenBanketbakkerij van DijkGoudApotHen3 HovenierBrandweer Hollands MiddenRAV Hollands MiddenVishandel WeerstandOranjefondsFris Versshop